S.C. COMAROM TRADE IMPEX SRL este o societate cu obiect de activitate import si distributie materiale pentru instalatii edilitare utilizate in domeniul sistemelor de alimentare cu apa si canalizare , respectiv intreaga gama de Capace si Gratare pentru acoperire camine vizitare, precum si o gama diversificata de tubulatura si piese de imbinari - fitinguri din PVC, PP, PE, PEHD, PPR.

Pentru Capace si Gratare din fonta ductila, materiale compozite sau mixte, echipate cu dispozitive antifurt, societatea detine in calitate de producator AVIZUL TEHNIC 2-143 /2018 si AGREMENTUL TEHNIC nr. 017-05-3012-2018.

Produsele importate si comercializate in piata de profil corespund celor mai inalte standarte de calitate , in conformitate cu Directiva 89/106/CEE privind armonizarea legilor, reglementărilor tehnice şi a prevederilor administrative ale Statelor Membre ale Uniunii Europene, referitoare la produse pentru construcţii, fiind insotite de agremente si avize tehnice specifice domeniului de constructii-instalatii civile si edilitare.

Sistemul de management al calitatii produselor si serviciilor oferite este certificat R.E.N.A.R. conform cerintelor standartului SR EN ISO 9001 : 2015
I have 🍪s